Mobile menu
Search

SÅDAN VIRKER OMDIRIGERING AF POST 

Med Posten Digital sørger vi for, at din brevpost kommer frem til scanning. Men hvordan virker det, og hvad er mine muligheder?

Med Posten Digital behøver du ikke ændre din postadresse. Vi sørger for at posten omdirigeres til vores scanningsafdeling.       

Ring til PostNord Scannings kundeservice på (+45) 46 550 070 og hør nærmere om dine muligheder for at få omdirigeret din post til scanning.

..eller benyt formularen: Tilmelding Posten Digital

Omdirigering

Du skal påregne en implementeringstid på ca. 14. dage. 

Post Danmark omdirigerer kun almindelige breve. Post Danmark kan således ikke omdirigerer alt post, hvorfor i må forvente at enkelte breve fortsat leveres på jeres adresse. 

Post som ikke omdirigeres til scanning, men sendes på normal vis

Visse store/tykke breve, Fagblade, Magasiner, Kataloger, Aviser etc., forsøges undgået i omdirigeringen. Disse forsendelserne leveres med Post Danmark på normal vis og tid. Pakker omdirigeres ikke. De forsendelsestyperer som ikke omdirigeres til scaning, er samtidig de mindst scanningsrelevante, eller kan slet ikke scannes, og vil derfor skulle leveres fysisk aligevel.

Kommer der post frem til scanning, som ikke kan eller skal scannes, håndteres det som beskrevet under Returnering og Arkivering

DU KAN OGSÅ VÆLGE EN POSTBOKSADRESSE, HVIS DU IKKE ØNSKER OMDIRIGERING AF POST

Med Posten Digital har du også mulighed for at vælge en Postboks adresse beliggende i Fredericia Postcenter. En postboksadresse er et alternativ til omdirigering af post.

Ring til PostNord Scannings kundeservice på (+45) 46 550 070 og hør nærmere om en fast Postboks på Fredericia postcenter.

..eller benyt formularen: Tilmelding Posten Digital

Postboks

Med en postboksadresse, styrer du selv hvilken post, som skal sendes til scanning i Posten Digital.

Det eneste du skal gøre er, at kommunikerer din nye postboksadresse til dine kunder, leverandører og samarbejdspartnere. Resten går af sig selv.

Eks. på Postboksadresse:

Kundenavn
Postboks 1234
7007 Fredericia

Når du kommunikarer til dine brevafsendere, så sørg for at det kun er afsendere af alm. breve, som får besked om din nye adresse. Afsenderne af fagblade, magasiner, kataloger, aviser, pakker etc. skal fortsat sende til din nuværende adresse. På den måde kommer disse forsendelser med den normale postomdeling, og bliver ikke forsinket i scanningen.

Vær opmærksom på, at det desværre ikke muligt at benytte Post Danmarks midlertidige adresseændringssystem til at flytte breve til en postboksadresse.