Mobile menu
Search

OPMÅLING AF ARKIV

Få et overblik over størrelsen af dit arkiv. Når PostNord Scanning opmåler dit arkiv, bliver opmålingen korrekt og i rette måleenhed. Det er nemt at få et retvisende tilbud på digitalisering efterfølgende.

Maalebaand1

Erfaring fra mange opmålinger

PostNord Scanning har erfaringen og kompetencen til at opmåle det fysiske arkiv, således at alle fremtidige håndteringer i forbindelse med en digitaliseringsproces understøttes af de rette måleenheder, transportenheder. Ved større arkiver tilbydes også en effektiv og specialiseret produktionsplanlægning og leverancestruktur, som understøtter jeres behov.

Involver os tidligt i forløbet

Ved at involverer PostNord Scanning tidligt i arkiv-digitaliseringsforløbet opnår i en række fordele, og sparer meget tid internt. Fokus kommer på de rette elementer i digitaliseringsprocessen med det samme, og de rigtige spørgsmål bliver stillet.

Udover opmålingen rådgiver PostNord Scanning gerne vedr.:

  • Oprydning i arkivet,
  • Klargøring af arkivet til scanning
  • Indeksering af arkivet

 

Nyheder

Ingen nye kunder i Posten Digital før 1. februar 2018
31-10-2017

På grund af PostNords ændringer i post-sorteringssystemet er det ikke muligt at oprette nye kunder i Posten Digital. PostNord ændre deres post-sorteringssystemer for at understøtte den nye produktionsmodel, som indføres for at styrke PostNords rentabillitet.