Mobile menu
Search

POSTSCANNING

Når Postnord Scanning digitaliserer din daglige papirpost udnyttes dine interne ressourcer meget bedre til gavn for dig og dine kunder. Og så behøver du ikke engang ændre din adresse...!

Mand Ved Skrivebord Maj 2015 734X226

I behøver ikke ændre jeres adresse(r) - det styrer vi!

Jeres brevpost omdirigeres af Post Danmark til scanning, UDEN at I skal ændre jeres postadresse(r). Vi omdirigerer ikke alle typer brevpost, kun dem som vi ved giver mening at få digitaliseret. Resten modtager I som hidtil.

Digitalisering af Papirposten

Postscanning er digitalisering af Brevposten. Dette er et element i vores samlede Digital post løsning, hvor vi også digitaliserer post fra eBoks (digital post) og e-mails.

Læs mere herom under vores Digital post løsning.

Punktlig daglig levering

Vi modtager, klargør, scanner og leverer herefter posten elektronisk, så den er klar til behandling hos jer fra kl. 9.00 – mandag til fredag.

Elektronisk fordeling af posten

Posten leveres elektronisk sorteret (og klassificeret) til elektronisk fordeling i jeres dokument-håndteringssystem eller e-mailsystem. Der kan tilvælges yderligere datafangst fra brevene, der minimerer den efterfølgende sagsregistrering og -håndtering.

Udnyt et stort potentiale

I udnytter investeringerne i jeres dokumenthåndteringssystem fuldt ud uden øget arbejdsbyrde, usikkerhed og forsinkelser. Samtidig opnår I både en økonomisk, og en ressource- og miljømæssig gevinst.

Download case: Scannet post bidrager til bedre borgerservice ACP_PDF 2_file _document