Mobile menu
Search

FAKTURASCANNING

Med Fakturascanning sendes jeres papir- og e-mailfakturaer direkte af PostNord Scanning. Vi leverer så fakturadata og billedfiler direkte til jeres elektroniske håndteringssystem.   Lige til at godkende og betale! 

Invoice Maj 2015 734X226

Det mener kunderne om PostNord Scannings Fakturascanningsløsning!

Download Brochure - Fakturascanning ACP_PDF 2_file _document
Download Produktblad - Fakturascanning  ACP_PDF 2_file _document

Ingen Papirfakturabøvl - kun elektroniske fakturaer!

Fakturascanning sikrer, at dine interne ressourcer udnyttes bedre og du får fuld effekt af dit elektroniske fakturahåndteringssystem. Det mindsker din arbejdsbyrde, og øger din produktivitet.

Når fakturaerne er blevet elektroniske har medarbejderne nem adgang til den videre kontrol og kontering, samt den elektroniske distribution med henblik på attestation og godkendelse og i sidste ende rettidig betaling.

Digital fakturahåndtering

Digital fakturahåndtering er et fundament for at udnytte virksomhedens økonomisystem mere effektivt. Fakturahåndtering baseret på automatiske eller semiautomatiske arbejdsgange giver høj effektivitet. 

Fordele

Ved at outsource fakturascanningen til Data Scanning opnår virksomheden en række fordele:

  • Der modtages ikke papirfakturaer mere - kun elektroniske fakturaer
  • Sikker daglig leverance
  • Høj kvalitet 
  • Ingen personaleomkostninger til løn, uddannelse, ferie, sygdom og ledelse
  • Ingen investeringer i scanningsteknologi eller vedligeholdelse

Nemt at outsource

Fakturascanning ment at outsource. Og omkostningerne til en fakturascanningsløsning bliver næppe lavere end hos PostNord Scanning, der er en højt specialiseret virksomhed med modtagelse, åbning, klargøring, scanning og dataleverance som kerneydelse.

 

 

 

Nyheder

Spar op til 50% på Posten Digital!
29-08-2017

Vi sætter prisen på Posten Digital ned! Fra den 1. september 2017 fjerner PostNord Strålfors prisen for "Omdirigering af Post" og for "Postboksleje" til Posten Digital produktet! Du sparer op til 50%...!! Læs mere her!