Mobile menu
Search

VANDSKADET ARKIV

PostNord Scanning digitaliserer vandskadede arkiver på en skånsom måde for både arkivet og PostNord Scannings medarbejdere.

Vandskadet

Er skaden sket?

Er skaden sket, anbefales det, at PostNord Scanning hurtigst muligt involveres i det videre forløb med det vandskadede arkiv. Der skal træffes en række valg i forbindelse med fastlæggelse af den mest optimale scanning, ligesom vægtningen af forretningsmæssige hensyn i forbindelse med datafangst skal vurderes inden scanningsprocessen fastlægges.

PostNord Scanning kan rådgive om etablering af et elektronisk arkiv, der kan optimeres til at udnytte de data der registreres i scanningsprocessen.

Medarbejdernes sikkerhed

Scanningsopgaver af den type udføres under særlige fysiske forhold, da det tørrede papir frigiver fibre der spredes i luften og skaber åndedræts- og hudirritationer.

Dette betyder, at såvel klargøring som scanning skal foregå i et særligt område der er adskilt fra den øvrige produktion.

Medarbejderne skal bære personlige værnemidler under arbejdet. Dette indbefatter:

  • ”Malerdragt”
  • Hætte,
  • Bomuldshandsker
  • Støvmaske
  • Scanningsudstyr specialrengøres dagligt, for at sikre mod skadeligt støv og optiske forstyrrelser.

Nyheder

Ingen nye kunder i Posten Digital før 1. februar 2018
31-10-2017

På grund af PostNords ændringer i post-sorteringssystemet er det ikke muligt at oprette nye kunder i Posten Digital. PostNord ændre deres post-sorteringssystemer for at understøtte den nye produktionsmodel, som indføres for at styrke PostNords rentabillitet.