Mobile menu
Search

FilArkiv - Webbaseret arkivsystem

Med FilArkiv får du en arkivløsning der effektivt håndterer søgning og visning af dine scannede og elektroniske dokumenter.

FilArkiv er et let tilgængeligt og brugervenligt system

På få sekunder får du et godt overblik og har fundet det dokument du leder efter. Der er mulighed for at lave avancerede fritekstsøgninger i OCR teksten og forskellig anden funktionalitet gør systemet til et særdeles effektivt arbejdsværktøj i hverdagen. Hertil kommer muligheden for en borgerløsning/ekstern løsning, integrationer til GIS og ESDH samt daglige opdateringer mod OIS.

Byggesagsarkiv, tegningsarkiv, personalearkiv...?

FilArkiv er velegnet til alt slags scannet materiale, hvad enten der er tale om kommunale byggesager, personalesager, kundesager, arkivalier eller anden dokumentation der skal gøres tilgængelig for eftertiden i et fremtidssikret arkivsystem.

FilArkiv mobilløsning

Filarkiv kan tilgås via forskellige mobile enheder, f.eks. iPad og iPhone Mobil

Funktioner i FilArkiv

FilArkiv tilbyder en lang række nyttige funktioner bl.a.:

 

Fritekstsøgning i OCR tekst

 

FilArkiv kan foretage en fritekstsøgning gennem hele arkivet. Fritekstsøgningen sker på ord der er fundet i dokumenterne i forbindelse med scanningen. 

Nem-funktioner 

 

Hurtigfunktioner 
 
  • Mulighed for eksport af metadata i excel-fil
  • Samle PDF dokumenter i en ZIP fil
  • Samling af flere PDF-dokumenter til én samlet PDF-fil
  • Send en e-mail med link til udvalgte dokumenter i arkivet. Linket kan mailes til eksterne, fx ved aktindsigt eller indtil borgerløsning er etableret. Funktionen eliminerer samtidig problemet med at maile store PDF-filer, da den omgår mailboksenes max kapacitet.
  • Smart multirediger-funktion til redigering af metadata for flere dokumenter på én gang. Dette er meget praktisk da alle dokumenter på en ejendom kan rettes på én gang. 
  • Sortering af kolonner ved klik på kolonneoverskrifter.

Screening af personnumre og sensetive ord

Via screening i OCR-teksten sikres det, at potentielt sensitive dokumenter i arkivet bliver mærket som ”fortrolig”, så disse dokumenter ikke er tilgængelige for offentligheden eller andre definerede brugergrupper.

Fortrolige sager

Fortrolige sager vises med rød skrift, så sagsbehandleren bliver gjort opmærksom på at dette er et specielt dokument. 

Confidentielt