Mobile menu
Search

eArkiv

PostNord Scanning leverer et let tilgængeligt og webbaseret elektronisk arkiv, hvis enkle opbygning og logiske funktioner sikrer optimal brugervenlighed samt stor fleksibilitet.

Tomt Rum Med Computer

Let tilgængeligt webbaseret system

PostNord Scannings eArkiv er et webbaseret arkivsystem, hvilket betyder at alle brugere blot skal have adgang til internettet for at kunne tilgå systemet. eArkivet kan tilgås via alle de gængse internet browsere (Internet Explorer, Safari, Mozilla Firefox, Chrome og Opera.)

Fremtidssikret

eArkivet er et fremtidssikret standardsystem, fordi det er opbygget efter principper for serviceorienteret arkitektur (SOA) og baseret på åbne standarder. Systemet lever dermed op til markedets behov, samt kravene i Regeringen og KL´s digitaliseringsstrategi.

Flekibelt elektronisk arkiv

eArkivet kan tilpasses til langt de fleste individuelle behov, og kan integreres til en lang række forskellige systemer bla.

  • Fagsystemer, ESDH- og EDH systemer
  • GIS, WebGIS og andre GIS systemer

Brugervenligheden i fokus

eArkivets grundlæggende ide er at tilbyde brugeren en intuitiv og grafisk let og overskuelig brugerflade. Brugeren kan hurtigt fremsøge en sagsoversigt og åbne det digitale dokument med et enkelt museklik.

Effektivt digitalt værktøj i hverdagen

eArkivet er et effektivt værktøj for de professionelle medarbejdere som skal bruge systemet i deres hverdag. eArkivet er netop udviklet til at dækket brugerens/sagsbehandlernes behov for et effektivt arbejdsredskab.